top of page
Buiten trouwen Friesland bohemian - 16.j
Jan en Jule

Wij hebben Hester als onze trouwfotograaf gehad en waren erg blij met haar! Ze heeft zich betrokken getoond in alle wijzigingen die wij moesten doen vanwege Covid-19 en is hier ook op onze trouwdag naar onze wens mee omgegaan. Ze is flexibel, schroomt niet te reizen voor haar werk en haar arbeidsuren aan te passen op jouw wens, denkt mee en doet leuke suggesties voor foto's. We wachten nog op het eindresultaat, maar de preview ziet er veelbelovend uit. Wij hebben ons allebei erg op onze gemak gevoeld en dat was voor ons erg belangrijk.

864_Portfolio Trouwfotograaf Zwijndrecht
Jordy en Simone

We maakten kennis met Hester tijdens de loveshoot voor de foto's op onze trouwkaart. We hadden meteen een super klik en de foto's waren fantastisch! Ze heeft een unieke eigen stijl, 'rauw' zoals ze het zelf noemt, wat perfect aansloot bij onze vintage stijl. Zoals verwacht verliep alles op onze bruiloft dan ook super. Hester past zich probleemloos aan en we hebben amper gemerkt dat ze er überhaupt was (ja, dat is postitief)! Het resultaat was een schitterend album en een USB stick vol met waanzinnige foto's. Wij kunnen Hezter Fotografie aan ieder bruidspaar aanbevelen!

395_Portfolio Trouwfotograaf Zwijndrecht
Wouter en Samantha

Naast dat Hester geweldige foto's maakt is ze ook een leuk mens om op DE DAG te hebben. Met haar ervaring snapt ze het vak helemaal, weet ze een mooi album + USB af te leveren met geweldig mooie foto's waar we graag naar terugkijken.

334_Portfolio Trouwfotograaf Zwijndrecht
Ignaece en Lisan

We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen! Vooraf alles besproken en sloot al direct aan op onze wensen. Hester is een lieve, begripvolle maar vooral vrolijke dame die je meteen op je gemak laat voelen en onze dag op papier heeft weten te zetten zoals deze ook echt was! Daarom genieten wij nog altijd na van onze prachtige dag.

170_Portfolio Trouwfotograaf Zwijndrecht
Albert en Annette

Wij zijn erg blij dat wij Hezter Fotografie hebben gekozen voor het fotograferen van onze grote dag! Hester heeft prachtige foto's gemaakt en goed geluisterd naar onze wensen. Het resultaat is super mooi! De communicatie achteraf verliep ook erg prettig.

803_Portfolio Trouwfotograaf Zwijndrecht
Bryan en Gerike

Hester heeft onze hele dag vastgelegd. Van te voren hadden we al een loveshoot gedaan en dat beviel ons al heel goed. Dan leer je elkaar al wat beter kennen. De foto's zijn prachtig geworden en van te voren hebben we goed overleg gehad over de dag. Alles is goed verlopen en we hadden bijna niet door dat we gefotografeerd werden. Onze foto's en album zijn super geworden. Erg blij met de hulp en de communicatie! Aanrader! Nogmaals dank!

bottom of page