top of page

Hi!

Ik ben Hester Giesbergen en woon in Zwijndrecht met mijn man, zoon en dochter. Alhoewel ik een half leven geleden voor de liefde naar de Randstad ben verhuisd, voel ik me nog steeds thuis op de Veluwe waar ik ben geboren en getogen.

 

​In mijn vrije tijd ben ik te vinden met een kop koffie of thee, genietend van gezellige momenten met vriendinnen of familie. Ik vind mijn gezin en naasten erg belangrijk en met die gedachte leg ik niet alleen de liefde tussen het bruidspaar vast, maar ook de band met alle gasten op jullie bruiloft.

Als persoon ben ik easy-going, nuchter, goedlachs en enthousiast.

Dit maakt me benaderbaar en zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen voor mijn camera, waardoor ik oprechte emoties kan vastleggen.

Mijn oog voor detail en perfectionistische inslag tillen mijn werk naar een hoger niveau. Elk beeld is doordacht en zorgvuldig samengesteld, waardoor ik een verhaal vertel dat jullie terugbrengt naar dat ene moment.

​​Mijn stijl is herkenbaar, verhalend en met een 'rauw randje'. Ik ben altijd op zoek naar emotie en creatieve beelden, maar documenteer jullie dag zoals deze verloopt.

Mijn voorliefde voor authentieke momenten en natuurlijke omgevingen zie je terug in mijn werk.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan pak ik graag m'n koffer!

Liefs,

Hester

Trouwfotograaf Zwijndrecht
bottom of page