top of page
Corne en Hester.png

Corné & Hester

We zijn echt heel dankbaar dat Hester onze fotograaf mocht zijn op onze grote dag. Goed in haar werk, meelevend, lief, eerlijk en je voelt je helemaal comfortabel. Het was echt super fijn maar ook nog is heel leuk en gezellig. Op de dag zelf vergaten we zelfs dat er foto's gemaakt werden. De foto's zijn trouwens ook echt zo enorm gaaf geworden. Echt alleen maar complimenten!!

Nigel en Charlotte review.png

Nigel & Charlotte

Een van onze mooiste momenten vast laten leggen door Hezter Fotografie. Onze bruiloft was geweldige mede dankzij de ontspannen fotografie momenten met Hester. Onze kleine zit in de 2 is nee fase maar Hester kreeg haar aan het lachen waardoor we prachtige foto's hebben.

We raden iedereen die een ontspannen dag wil beleven vol humor en zonder stress Hester zeker aan!

Dennis en Charlotte review.png

Dennis & Charlotte

Super blij geweest met Hester!! Voelde ons heel de dag op ons gemak. Je bent heel rustig en geduldig met kids, heel fijn!

Elk detail heb je gezien, prachtige foto’s!!

 

Het brengt je weer helemaal terug naar die prachtige dag!!

Jan en Jule review.png

Jan & Jule

Wij hebben Hester als onze trouwfotograaf gehad en waren erg blij met haar! Ze heeft zich betrokken getoond in alle wijzigingen die wij moesten doen vanwege Covid-19 en is hier ook op onze trouwdag naar onze wens mee omgegaan. Ze is flexibel, schroomt niet te reizen voor haar werk en haar arbeidsuren aan te passen op jouw wens, denkt mee en doet leuke suggesties voor foto's. We wachten nog op het eindresultaat, maar de preview ziet er veelbelovend uit. Wij hebben ons allebei erg op onze gemak gevoeld en dat was voor ons erg belangrijk.

Ignaece en Lisan review.png

Ignaece & Lisan

We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen! Vooraf alles besproken en sloot al direct aan op onze wensen. Hezter is een lieve, begripvolle maar vooral vrolijke dame die je meteen op je gemak laat voelen en onze dag op papier heeft weten te zetten zoals deze ook echt was! Daarom genieten wij nog altijd na van onze prachtige dag.

Jordy en Simone review.png

Jordy & Simone

We maakten kennis met Hester tijdens de loveshoot voor de foto's op onze trouwkaart. We hadden meteen een super klik en de foto's waren fantastisch! Ze heeft een unieke eigen stijl, 'rauw' zoals ze het zelf noemt, wat perfect aansloot bij onze vintage stijl. Zoals verwacht verliep alles op onze bruiloft dan ook super. Hester past zich probleemloos aan en we hebben amper gemerkt dat ze er überhaupt was (ja, dat is postitief)! Het resultaat was een schitterend album en een USB stick vol met waanzinnige foto's. Wij kunnen Hezter Fotografie aan ieder bruidspaar aanbevelen!

Wouter en Samantha review.png

Wouter & Samantha

Naast dat Hezter geweldige foto's maakt is ze ook een leuk mens om op DE DAG te hebben.

Met haar ervaring snapt ze het vak helemaal weet ze een mooi album + USB af te leveren met geweldig mooie foto's waar we graag naar terugkijken.

bottom of page