top of page

Trouwen Arendshoeve Bergambacht


Bruiloft Mike & Rebecca 3 juni 2017

Deze internationale bruiloft vond plaats in de Arendshoeve in Bergambacht. Op deze mooie locatie trouwde Mike uit Engeland met zijn Nederlandse Rebecca. Veel familie en vrienden waren uit Engeland overgekomen en samen met de overige gasten zorgde dit voor een enorm goede sfeer! Wat veel lieve mensen had dit bruidspaar om zich heen!

Na het burgerlijk huwelijk zijn we met Ferrari en 2 Engelse dubbeldekkers naar Maassluis gereden voor de kerkelijke inzegening.

Omdat dit in het Nederlands was, was er een live vertaler aanwezig, zodat iedereen de kerkdienst via koptelefoons kon volgen! Na de dienst gingen we weer terug naar de Arendshoeve voor de borrel, het diner en feest! Wat een geweldige dag!

Mr. & Mrs. Hornby, I really enjoyed being on your wedding all day long. I enjoyed every minute of it! You see the love that you have for each other and for the people around you! I wish you a long and happy marriage! Thank you for being part of your wedding!

bottom of page