top of page

Bruiloft Enka Ede Veenendaal Ginkelse Heide


Richard en Marlinde hebben er maanden naartoe geleefd en 23 juni 2017 was het zover! Hun grote dag!

De dag begon gezellig bij Marlinde thuis waar de voorbereidingen al vroeg begonnen waren! Richard arriveerde in een Kever Cabrio en mocht op de oprit wachten tot Marlinde achter hem zou verschijnen voor de first look. Wat een gaaf begin van de dag! Marlinde had zelf de mooie styling geregeld en dat zorgde voor een aangenaam sfeertje! En wat een lieve en gezellige familie heeft dit stel! Na de eerste ontmoeting zijn we naar de Ginkelse heide gereden voor wat foto's in het bos en op de heide.

Daarna door naar de Enka Fabriek in Ede voor wat industriële foto's!

Ondertussen verzamelden familie en vrienden zich bij Marlinde thuis voor een lunch en daarna gingen we door naar het gemeentehuis voor de ceremonie. Na de ceremonie was het tijd voor bruidstaart en aansluitend een warm en koud buffet.

Aan het begin van de avond vond de kerkdienst plaats. Deze dienst werd geleid door de vader van Richard, hoe mooi en bijzonder is dat!

Lieve Richard en Marlinde, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik wens jullie veel geluk toe samen. Ik vond het een prachtige dag, bedankt dat ik erbij aanwezig mocht zijn!

Geniet van jullie blog!

bottom of page