top of page

Bruiloft Dordrecht Erwin en Madelon


Erwin en Madelon ontmoette ik vorig jaar op een trouwbeurs. We raakten aan de praat en er was gelijk een klik. Snel daarna kreeg ik een berichtje van ze met de vraag of ik hun trouwfotograaf wilde zijn. Een aantal weken geleden hadden we al een loveshoot gedaan en dat zorgde ervoor dat dit stel lekker ontspannen voor de camera stond!

Toen ik aankwam werd de finishing touch gedaan bij Madelons haar en niet lang daarna kon ze eindelijk haar mooie jurk aan.

Erwin en Madelon hadden van te voren zorgvuldig een bos uitgezocht voor hun trouwfoto's, maar helaas was het te regenachtig om daar naartoe te gaan. Gelukkig hadden ze een goed alternatief en zo reden we naar hun plan B. Daar aangekomen werden we allemaal mega enthousiast, want wat een gave locatie was dit! We hebben heerlijk kunnen schieten en tussendoor konden we zelfs ook nog naar buiten! Na de fotoshoot zijn we naar het stadhuis van Dordrecht gereden voor de ceremonie. Buiten op de trap hebben we gelukkig wat groepsfoto's kunnen maken, want daar leent dit stadhuis zich erg goed voor.

Lieve Erwin en Madelon, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik heb erg genoten van jullie trouwdag en vond het heel gezellig! Ik wens jullie veel geluk toe samen!

bottom of page