top of page

Bruiloft Dordrecht Dordwijk Art & Dining


Afgelopen donderdag gaven Peter en Debora elkaar het ja-woord bij Art & Dining in Dordrecht. Wat een prachtige dag met mooi weer!

Toen ik aankwam bij het ouderlijk huis van Debora trof ik een (ogenschijnlijk) relaxte bruid aan die er helemaal klaar voor was! Laat Peter maar komen! Peter kwam aan in een gave witte Volvo en wachtte in de voortuin op Debora, die hem van achter benaderde!

Na een kop koffie met dit lieve gezin, vertrokken we richting Dordwijk waar ik een paar weken geleden ook al was. Omdat het zonnetje scheen konden we lekker de tuinen in voor mooie foto's. Wat een geweldige locatie! Na de fotoshoot was het tijd om richting Art & Dining te gaan voor de ceremonie! Ook al zo'n mooie locatie! Een oud historisch pand met moderne bijgebouwde gedeeltes!

Het was een mooie ceremonie waar veel lieve familie en vrienden bij aanwezig waren!

Wat het voor mij extra bijzonder maakte, is dat de trouwambtenaar van Debora en Peter, ook trouwambtenaar was op mijn eigen bruiloft, ruim 12 jaar geleden! In de mooie tuin met grote bomen stond een heerlijke bruidstaart klaar en werd er gezellig gekletst en wat gedronken. Dit lieve stel ging daarna met alle daggasten door naar de kerk en zat mijn werk erop!

Lieve Peter en Debora, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik wens jullie een liefdevolle en mooie toekomst toe!

Bedankt dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn, ik heb ervan genoten!

bottom of page