top of page

Trouwen bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand


Bruiloft Sander en Marjolein 14 juli 2017

Het Witte Kasteel in Loon op Zand was dé plek waar Sander en Marjolein elkaar het Ja-woord gaven. Wat een mooie locatie! Ik begon mijn dag thuis bij de beste vriend van Sander. Binnen een half uur werden haren en baarden gedaan, werd er gestreken en aangekleed en waren de mannen klaar voor de grote dag!

Voor mij tijd om richting Marjolein te gaan, waar ook al druk gewerkt werd! Eindelijk mocht ze haar mooie jurk en haar supercoole pumps aan! Bij de ceremonie zou dit stoere stel elkaar voor het eerst zien, zo tof! En Sanders reactie was dan ook heel gaaf om te zien toen Marjolein met haar moeder kwam aangelopen! De ceremonie was mooi en de slappe lach die ze kregen, door een leuke anekdote, was hilarisch.

Na champagne en taart was er nog even tijd voor foto's samen en wat groepsfoto's. Hierna stond de barbecue al lekker te roken en was het tijd om te eten!

Lieve Sander en Marjolein,

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat was het een fantastische dag en wat heb ik genoten van jullie gezelligheid! Bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn! Ik wens jullie nog een mooi en liefdevol leven samen toe!

bottom of page