top of page

Trouwen Wateringen en Olsthoorn Ranch Naaldwijk


Bruiloft Rick en Kelly 26 augustus 2017

Wauw, wat een heerlijke bruiloft was dit. Als de bruidegom een eigen bloemenzaak heeft (Fleur89) dan verwacht je wel wat bloemen. Nou, de locaties waren prachtig versierd met kleurrijke bloemstukken!

Ik begon mijn dag bij de ouders van Rick waar een relaxte Rick nog lekker in een korte broek liep. Nadat Rick zich had aangekleed vertrok ik naar Kelly die net in de make up stoel zat. Daarna trok ze samen met haar moeder en zusje haar prachtige jurk aan. Net toen ze klaar was, arriveerde Rick in een te gekke BMW en wachtte hij in de tuin op z'n mooie bruid. De reactie van Rick was fantastisch! Tranen van blijdschap, geweldig! Daarna gingen we naar de molen in Wateringen voor wat foto's en naar de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. Dit is gewoon een stukje Amerika in Nederland! Supergaaf, wat een details, een echte ranch! Hierna was er nog even tijd voor een lunch met alle daggasten en daarna door naar het Oude Raadhuis in Wateringen voor de ceremonie. Na de ceremonie en felicitaties was er nog een verrassing voor het bruidspaar; rookbommen en knalvuurwerk toen ze naar buiten kwamen! Echt te gek, wat een lekker sfeertje! Op de ranch stond lekkere champagne en taart klaar en iedereen kon gezellig buiten borrelen met elkaar!

Lieve Rick en Kelly, wat zijn jullie een leuk stel en wat was jullie dag prachtig. Ik heb ontzettend genoten van jullie liefde voor elkaar en het vastleggen daarvan! Gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik wens jullie een lang en gelukkig leven samen toe!

bottom of page