top of page

Trouwen Leerdam en Boerderij Mereveld Utrecht


Bruiloft Gerben en Laura 1 september 2017

Wat heb ik weer een te gekke bruiloft mogen vastleggen! Gerben en Laura trouwden in een fijn bohemian stijltje, wat ik echt prachtig vind! De dag begon in Nederhemert, in het ouderlijk huis van Laura. Alles ging er heel relaxt aan toe en na de first look gingen we op pad voor de fotosessie. Gerben en Laura hadden 2 gave locaties uitgekozen! Ik kon hier wel de hele dag foto's blijven maken! En ze namen ook nog eens rookbommen en fakkels mee, hoe cool! Maar er moest ook nog getrouwd worden en dat deden ze bij het Hofje van Mevrouw van Aerden in Leerdam. Na de ceremonie was er tijd voor een uitgebreide lunch bij Gerben thuis, waar we ook wat groepsfoto's hebben gemaakt in de mooie tuin. De kerkelijke inzegening vond ook plaats in Leerdam, het diner en het feest bij Boerderij Mereveld in Utrecht.

Lieve Gerben en Laura, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat hadden we een mooie dag met perfect weer! Ik vond het superleuk om jullie bruidsfotograaf te zijn en heb echt genoten van jullie gezelligheid en de fijne sfeer die er hing! Ik wens jullie nog veel geluk samen en een lang en gelukkig huwelijk!

bottom of page