top of page

Trouwen Giessenburg en Beachclub Puur Drimmelen


Bruiloft Esther en Niels 8 september 2017

Deze mooie dag begon bij Niels en Esther thuis in Giessenburg, waar hun lieve dochter Dani nog lag te slapen toen ik aankwam. Nadat Esther haar prachtige jurk had aangetrokken, gingen we richting het ouderlijk huis van Niels. In de mooie tuin vond de ceremonie plaats in een grote tent, want helaas regende het. Maar de sfeer was er niet minder om, een heerlijke intieme ceremonie met een lach en een traan. De champagne en taart die hierna genoten werd, smaakte goed en na de lunch vertrok het gezelschap richting de kerk. Tijdens de dienst werd er live muziek gespeeld door een aantal familieleden, wat het heel persoonlijk maakte. Na de kerk was er nog even tijd voor wat foto's en vertrokken we richting Beachclub Puur in Drimmelen. Hier stond de BBQ klaar en werd er goed gegeten! En 's avonds gingen natuurlijk de voetjes van de vloer tijdens een fantastisch feest!

Lieve Niels en Esther, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik heb echt mee genoten met jullie mooie dag en jullie lieve familie! Ik wens jullie nog veel geluk samen met jullie kleine Dani!

bottom of page