top of page

Trouwen Huis ten Donck Kijfhoekkerk Zwijndrecht


Bruiloft Patrick en Maryn 7 september 2017

De grote dag van Patrick en Maryn! Deze begon in Ridderkerk bij de ouders van Maryn, waar alles al prachtig versierd was met roze en witte ballonnen. Toen Patrick zijn bruid zag, viel zijn mond open! Superleuk om te zien! Voor de fotoshoot reden we naar Huis ten Donck, waar veel mooie plekjes waren! Hier hadden we ruim de tijd voor fijne plaatjes, want de sfeer was lekker ontspannen. Na de shoot reden we terug naar huis waar de daggasten zich hadden verzameld. In een grote bus reden ze achter de trouwauto aan richting het Van der Valk hotel voor een uitgebreide lunch. En vervolgens gingen ze met een gevulde maag naar de Kijfhoekkerk in Zwijndrecht voor de ceremonie. De ceremonie was mooi en Patrick en Maryn bezegelden hun ja-waard met een goede kus!

Lieve Patrick en Maryn, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik vond het super dat ik erbij mocht zijn en heb genoten van jullie gezelligheid en lieve familie en vrienden. Ik wens jullie nog een prachtig huwelijk toe! Geniet van jullie blog!


bottom of page