top of page

Trouwen Mereveld Utrecht


Bruiloft Anco & Lucinda

Wauw, wat een gave dag was dit weer! De bruiloft van Anco en Lucinda vond plaats bij Mereveld! De dag begon bij het ouderlijk huis van Lucinda in Deil waar ze haar zelf ontworpen trouwjurk aantrok, hoe cool! Anco kwam haar in een echte Morgan op halen.

Na wat file kwamen we aan in de binnenstad van Utrecht voor de fotoshoot! Wat een toplocatie hadden ze geregeld! De wind kwam hier goed van pas, want hij pakte de sluier van Lucinda goed! Na de shoot gingen we op weg voor de ceremonie waar ze gingen trouwen bij Mereveld in Utrecht. Het was een leuke verrassing voor de gasten dat de oom van Anco de trouwambtenaar (voor een dag!) was! Dit maakte de ceremonie heel persoonlijk!

Hierna was er nog tijd om te toosten met champagne en een uitgebreide lunch!

Lieve Anco en Lucinda, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Bedankt dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen! Ik heb genoten van jullie gezelligheid en lieve familie! Ik wens jullie een heel mooi en lang huwelijk!

bottom of page