top of page

Trouwen Viva Lanterne Zuid Limburg Wittem


Bruiloft Jaap en Nicky 7 oktober 2017

Het leek wel of ik in het buitenland was voor de bruiloft van Jaap en Nicky in Zuid Limburg! Zij verbleven het hele weekend met familie en vrienden bij Viva Lanterne in Wittem. Wat een heerlijke plek om te trouwen! Dit samengestelde gezin met 6 kids was vanaf vrijdagavond al aanwezig op de trouwlocatie, zodat ze zaterdagochtend op een relaxte manier aan hun trouwdag konden beginnen.

Tijdens de voorbereidingen was het bij Nicky een echte meiden bedoening met alle tutu's, haarbanden en glitterschoenen en bij Jaap op de kamer trokken de jongens hun mooie kleding aan. Aan alles was gedacht! Wat zagen ze er allemaal prachtig uit!

Bijna de hele dag miezerde het buiten, maar voor de first look was het gelukkig eventjes droog, zodat deze buiten kon plaatsvinden! De ceremonie in de grote schuur was mooi en intiem. En wat een gezelligheid met alle lieve kinderen erbij! De trouwringen zijn gemaakt van Carbon, wat bijzonder! Uiteraard was er na de plechtigheid tijd voor champagne en taart en gooide Nicky ook nog haar boeket! Ik hou d'r van! Lieve Jaap en Nicky, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik heb genoten van jullie gezelligheid, lieve familie, maar bovenal van jullie superleuke kids! Het was echt een prachtige dag en ik vond het een eer dat ik daarbij aanwezig mocht zijn! Ik wens jullie nog heel veel geluk samen!

bottom of page