top of page

Trouwen Trinitatiskapel Dordrecht Landgoed Dordwijk


Bruiloft Albert & Annette 12 oktober 2017

De bruiloft van Albert en Annette was er weer zo eentje. Prachtig! Alles viel op z'n plek. Een hele ontspannen bruid die in de ochtend haar bruidegom bij de voordeur trof. Ze konden allebei alleen maar lachen, van oor tot oor. Zo geweldig om te zien!

Voor de fotoreportage gingen we naar Landgoed Dordwijk, waar voor mij telkens weer nieuwe plekjes te ontdekken zijn.

Dit mooie stel bewoog samen zo goed dat de fotoshoot heerlijk makkelijk ging en het echt een genot was om hun voor m'n lens te hebben. Voor de lekkere lunch gingen we naar 'In de kosterij' wat naast de Trinitatiskapel in Dordrecht ligt, waar ook de trouwdienst plaats vond. In de mooie kapel beloofden Annette en Albert elkaar eeuwige trouw en zat mijn taak erop!

Lieve Albert en Annette, Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik vond het ontzettend leuk met jullie en heb genoten van jullie liefde en gezelligheid. Bedankt dat ik bij jullie grote dag aanwezig mocht zijn. Ik wens jullie nog heel veel geluk toe samen!

bottom of page