top of page

Trouwen Amersfoort Dutch Biz Bar


Bruiloft Marc & Sophie 11 november 2017

De herfstbruiloft van Marc en Sophie vond plaats bij Dutch Biz Bar in Amersfoort, hun eigen woonplaats. Heel relaxt als de hele dag zich afspeelt op 1 locatie. Nadat bruid en bruidegom zich in 2 aparte kamers hadden omgekleed, was het tijd voor de ceremonie, waar ze elkaar voor het eerst zagen. Buiten was het regenachtig en fris, maar binnen was het sfeervol bij de kaarsjes, de warme kachel en live muziek.

Na een volmondig 'ja, ja, ja, JA!' was het tijd voor taart en champagne en wat foto's in het bos bij de locatie. Het werd al snel donker, dus de vuurkorven werden aangestoken en was het tijd om lekker aan tafel te gaan! De avond was nog lang niet voorbij, want er werd nog tot middernacht door gefeest door dit ontzettend leuke stel en al hun familie en vrienden!

Lieve Marc en Sophie, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik vond het onwijs leuk om deze dag met jullie mee te mogen vieren en heb ervan genoten om jullie te fotograferen! Ik wens jullie nog een heel lang en liefdevol huwelijk toe!

bottom of page