top of page

Trouwen Kijfhoekkerk Hotel Ara Zwijndrecht


Bruiloft Eric & Manon 18 november 2017

Yeah, mijn bruiloftseizoen mocht ik afsluiten met de prachtige bruiloft van Eric en Manon! Wat een mooie dag!

Ik startte de dag bij Manon waar de voorbereidingen in volle gang waren en tussendoor ging ik naar het ouderlijk huis van Eric. Daar zat een ietwat nerveuze bruidegom die er veel zin in had om zijn bruid te zien.

Tijdens een emotionele 'first look' konden Eric en Manon elkaar eindelijk zien en was de spanning verdwenen.

Foto's maakten we in Strijensas waar het bruidspaar woont en later vertrokken we naar een natuurgebied in Zwijndrecht. Het was heel fris, maar Manon liet zich niet kennen en doorstond de kou in haar strapless jurk. En af en toe kwam zelfs het zonnetje nog even door!

Na de ceremonie in het Kijfhoekkerkje in Zwijndrecht vertrokken we met alle daggasten naar Hotel Ara voor een toost, diner en uitgebreid feest!

Lieve Eric en Manon, gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik wens jullie nog ontzettend veel geluk voor de toekomst! Bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen en meegenieten met alle familie en vrienden. Ik vond het een fantastische dag!

bottom of page