top of page

Trouwen Landgoed Dordwijk Grote kerk Dordrecht


Bruiloft Bryan & Gerike 1 mei 2018

Wat een toffe bruiloft was dit weer! Bryan en Gerike trouwden 1 mei in Dordrecht. Gerike maakte zich mooi in hun eigen huis waar Bryan haar in een witte Camaro kwam ophalen. Foto's maken deden we op het prachtige Landgoed Dordwijk, waar altijd weer nieuwe plekjes te ontdekken zijn.

Ondertussen verzamelden de daggasten zich bij het stadhuis van Dordrecht. Hier waren wel erg veel camera's aanwezig vond Gerike en al snel zou ze ontdekken waarom. Tijdens de ceremonie las Gerike haar geloftes voor aan Bryan, maar Bryan had een ander plan bedacht voor haar. Hij had een televisieprogramma ingeschakeld en liet Simon (van Nick ;-)) zijn geloftes zingen voor Gerike. Ze was compleet verrast, erg leuk!

Na het Ja-woord was er een mooie kerkdienst in de schitterende grote kerk van Dordrecht. Hier had Gerike een verrassing voor Bryan, want ze zong een prachtig lied voor hem!

Vervolgens werd er heerlijk gegeten en was er tijd voor wat persoonlijke stukjes van de familie. 

's Avonds gingen de voetjes van de vloer en werd er tot na middernacht doorgefeest!

u

bottom of page