top of page

Trouwen Arti Legi Sint Jan Gouda


Bruiloft Teun & Eva in Gouda

De liefde is zó mooi! Dat was duidelijk zichtbaar op de bruiloft van Teun en Eva. Over het algemeen zijn de meeste bruiden waar ik 's morgens arriveer redelijk rustig, maar Eva was superrelaxt! En wat een prachtige, bijna koninklijke, jurk had ze! Toen Teun haar kwam ophalen, kon de dag écht beginnen. Na de fotoshoot in Gouda reden we naar Arti Legi voor de ceremonie. Eerst een drankje met alle gasten en daarna kon de plechtigheid beginnen. Wat echt prettig was; je kon lopend van de ene naar de andere locatie! Dus liepen we na het Ja-woord van Arti Legi naar Vidocq, het eetcafé waar Teun werkt! Hier stond buiten een prachtig gedekte lange tafel klaar. Het leek wel of we in het buitenland waren, zo'n heerlijk sfeertje! Na een uitgebreid diner gingen we in de avond naar de Sint Jan voor de kerkdienst met aansluitend het feest bij Vidocq.

En wat hadden Teun en Eva een leuke openingsdans ingestudeerd! Alle voetjes gingen van de vloer!

bottom of page