top of page

Trouwen Landgoed Tespelduyn en Agathakerk Lisse


Bruiloft Jordy & Simone 9 juni 2018

Als je alles in Oostenrijk achterlaat om bij je geliefde in Nederland te zijn, dan weet je dat het echte liefde is! Dat deed Simone een paar jaar geleden en ze is nu de vrouw van Jordy!

In Lisse bij de ouders van Jordy begon ik om de laatste voorbereidingen van Jordy vast te leggen. Daarna ging ik naar Noordwijk waar Simone met hun dochtertje Emma en haar familie in een hotel verbleven. Daar waren de voorbereidingen ook al in volle gang!

Bij Landgoed Tespelduyn wachtten Jordy en Emma op Simone bij het altaar om haar voor de eerste keer te zien! Zo mooi om dat te doen in het bijzijn van alle familie en vrienden!

Na een mooie en ontroerende ceremonie was het tijd voor een heerlijke lunch! Toen de gasten natafelden ging ik met het kersverse paar nog even het landgoed op voor wat foto's van hen samen.

Daarna moesten we snel door voor de kerkdienst in Lisse. Wat een prachtige kerk en een bijzonder mooie dienst met hartelijke mensen.

Na de dienst werd er bij Tespelduyn een toost uitgebracht en gezellig geborreld onder het genot van een hapje en een drankje!


bottom of page