top of page

Genomineerd voor de bruidsfoto award 2020!!

Deze foto is genomineerd voor een een Bruidsfoto Award!

Hoe gaaf! En helemaal omdat ik échte emoties vastleggen zo belangrijk vind op een trouwdag en deze foto dat perfect laat zien!


STEM en maak kans op het winnen van mooie prijzen waaronder een LUXE WEEKEND VERWENARRANGEMENT voor 2 personen bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem.

EMOTIE

Natuurlijk fotografeer ik vooral veel lachende mensen en blije momenten, maar er is zeker ruimte voor andere emoties. Deze foto is gemaakt op de mooie bruiloft van Tim en Manon. Manon en haar zusje moeten hun moeder missen en dan is het fijn als je troost kunt vinden bij elkaar op zo'n bijzondere dag.

BRUIDSFOTO AWARD

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.


STEM JE OOK?

Wil je mij helpen om deze award in de wacht te slepen?? Dan kun je tot 1 mei 2020 je stem uitbrengen!

Mijn foto vind je in de categorie EMOTIE (in 8 categorieën moet je telkens op 2 foto's stemmen).

Je zou me daar heel erg blij mee maken!!

MEDIA

Ook de lokale kranten besteden veel aandacht aan mijn nominatie!


ZOALS HET ÉCHT GEBEURT

Genomineerd worden met deze foto is voor mij extra bijzonder, omdat ik de puurheid van mensen en hun emoties het mooist vind om in beeld te brengen. Of dit nu een ontroerde bruid is of een schaterlachend kind, het is puur, écht!

Daarom werk ik hoofdzakelijk onopvallend, zodat je jezelf kunt zijn en ik volg jullie dag zoals deze gebeurt. Wil je meer foto's zien? Bekijk mijn favorieten van het afgelopen jaar. Zet de muziek een beetje harder en geniet mee!

trouwen in 2020 of 2021?

Gaan jullie trouwen in 2020 of 2021 en willen jullie ook zo'n mooie lovestory? Ik vertel graag jullie verhaal en hoor graag alles over jullie bruiloft.

Comments


bottom of page